Tag Heuer Reviseren

crown

Tag Heuer Reviseren

Het merk Tag Heuer is ontstaan in 1984, toen het Luxemburgse Techniques d’Avant Garde het Zwitserse bedrijf Heuer overnam. Eigenlijk bestaat dit merk in zijn huidige vorm dus nog niet eens zo heel erg lang. Toch heeft het in deze relatief korte tijd een reputatie van formaat opgebouwd.

Een Tag Heuer horloge is een sieraad voor de pols. Tag Heuer staat bovendien wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit en zijn zeer betrouwbare kaliber (uurwerk). We kunnen dan ook gerust stellen dat de term ‘Zwitserse precisie’ voor de volle honderd procent van toepassing is op Tag Heuer horloges. Een horloge van dit merk herken je uit duizenden. Het zijn stuk voor stuk sportieve en stijlvolle horloges, allen met een geheel eigen, unieke uitstraling. Horloges van dit merk mogen dan van hoge kwaliteit zijn, ook Tag Heuer horloges hebben onderhoud nodig. In vaktermen hebben we het dan over een horloge reviseren. Kiezen voor een Tag Heuer reviseren betekent uw fraaie en kostbare horloge de aandacht geven die het verdient.

Tag Heuer Monaco Reviseren Bliksem McQueen
vakmanschap2

Tag Heuer reviseren is precisiewerk

Een Tag Heuer reviseren is uiterst secuur werk. Het uurwerk van Tag Heuer horloges is zeer complex en bestaat uit zeer kleine onderdelen. Denkt u hierbij aan tandwieltjes, schroefjes, radartjes en wat al niet meer zij. Al deze onderdelen moeten in topconditie verkeren om hun werk goed te kunnen doen. Om het uurwerk in topconditie te houden is regelmatig onderhoud een absolute must. Zo wordt de olie in het uurwerk in de loop der tijd oud en daarmee minder van kwaliteit. Pakkingen, belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid, kunnen uitdrogen en ook kan het horloge minder secuur zijn doordat onderdelen onderhevig zijn aan slijtage. Wanneer u uw TH horloge laat reviseren, dan wordt ook het uurwerk weer opnieuw afgesteld.

vakmanschap2

Tag Heuer reviseren door Horlogereparatie West-Friesland

Het lijkt heel logisch om uw Tag Heuer horloge bij uw juwelier of horlogedealer aan te bieden voor reparatie en/of onderhoud. Hier kleven echter een aantal nadelen aan. Het onderhoud of de reparatie wordt namelijk vaak door de juwelier uitbesteed, omdat deze eenvoudigweg de kennis niet heeft om dit zelf te doen. In de meeste gevallen wordt uw horloge opgestuurd naar de fabrikant en bent u het lange tijd kwijt. U blijft vaak in het ongewisse wanneer u uw fraaie Tag Heuer horloge terug krijgt en bovendien is het lang niet altijd duidelijk welke werkzaamheden er aan het horloge zijn verricht.

Elk horloge heeft naast een geldelijke waarde vaak ook een waarde die niet in geld uit te drukken is. Een horloge is voor veel mensen meer dan een sieraad of gebruiksvoorwerp. U heeft het horloge wellicht als erfstuk gekregen of misschien van uw kinderen voor een bepaalde gelegenheid. Kortom, elk horloge heeft een verhaal dat eigenlijk belangrijker is dan de prijs ervan. Reden genoeg om dit horloge, uw horloge, met zorg, aandacht en passie te reviseren.

Uw Tag Heuer reviseren is iets wat ik, Alexander Schutte, graag voor u doe. Ik ben horlogemaker met passie voor mijn vak. Liever spreek ik van een ambacht, want zo zie ik het vak van horlogemaker. In mijn werkplaats werk ik in alle rust aan uw horloge. Ik vervang de olie in het kaliber, controleer de pakkingen en stel het uurwerk opnieuw af. Kapotte onderdelen of onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, die vervang ik direct. De glasplaat, de horlogekast en horlogeband maak ik schoon en in het geval van een quartz horloge vervang ik de batterij. Hierdoor is uw Tag Heuer horloge weer als nieuw.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op als u geïnteresseerd bent in uw Tag Heuer reviseren. Ik vertel u graag wat ik hierin voor u kan betekenen.

Tag Heuer Monaco Reviseren