Rolex Horlogeband reparatie

Rolex horlogeband reparatie

Horloge-reviseren.nl specialiseert zich in de de service/ restauratie /revisie en reparatie van uw rolex jubilee of oyster. Deze dienst is niet alleen om de band weer mooi te maken, maar ook om verlies tegen te gaan.

Rolex Horlogeband Revisie

Uw band weer als nieuw om uw pols?

Wij nemen uw band graag onderhanden en bespreken graag met u de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij uw Rolex ook compleet reviseren. Bekijk hierĀ  de mogelijkheden voor het reviseren van uw Rolex .

Rolex horlogeband Revisie

Rolex Jubilee band

Voor uw dames of heren horloge kunnen wij zeer specialistisch te werk gaan in het reviseren en onderhouden van uw band en horloge. Maak gebruik van onze expertise om uw horloge er weer als nieuw uit te laten zien.

Rolex Oyster band

Voor uw dames of heren horloge kunnen wij uiterst specialistisch te werk gaan in het reviseren en onderhouden van uw horloge. Maak gebruik van onze expertise om uw horloge er weer als nieuw uit te laten zien.

Rolex Horlogeband Revisie

Afspraak voor onderhoud / revisie

Graag maken wij persoonlijk met u een afspraak om uw band te onderhouden. Neem contact op met ons via whatsapp of via het contactformulier. Graag helpen wij u verder met uw vraag.