Rolex Horlogeband reparatie

Rolex horlogeband reparatie

Horloge-reviseren.nl specialiseert zich in de de service/ restauratie /revisie en reparatie van uw rolex horlogeband. Heeft u een jubilee of oyster? Deze service is niet alleen om de band weer mooi te maken, maar ook om verlies tegen te gaan.

Tijdens onze werkzaamheden voor het onderhouden van uw horlogeband, zullen wij de pennen vervangen om zodanig de rek uit uw band te halen. Tevens kunnen wij uw horlogeband pollijsten indien u dat wenst, waardoor krassen en beschadigingen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Uw polssieraad ziet er vervolgens weer fantastisch uit.

Wanneer komt u naar ons toe:

Horloge-reviseren.nl is expert op het gebied van het herstellen van Rolex Horlogebanden. Wij hebben een eigen techniek ontwikkeld waardoor uw horlogeband binnen enkele weken weer als nieuw om uw pols hangt.

Neem contact met ons op via Whatsapp, bel ons of vul het contactformulier in.

Rolex jubilee horlogeband reparatie

Rolex Bandenservice

De Rolex bandenservice van een Rolex Jubilee of Oyster is niet alleen om de band weer mooi te maken. Het is ook van belang dat de band tijdig wordt gerepareerd om verlies tegen te gaan. Door slijtage worden de pins tussen de schakels dun en kunnen hierdoor breken.

Voor uw horloge gaan wij uiterst specialistisch te werk in het services van uw horlogeband.  Maak gebruik van onze expertise om uw horloge er weer als nieuw uit te laten zien, maar direct een afspraak of stel uw vraag via whatsapp. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, servicen, herstellen, reviseren en repareren van Rolex Horlogebanden.

Rolex oyster horlogeband reparatie

Uw band weer als nieuw om uw pols…

De Pins van uw horloge zijn afgebroken of u heeft een ander probleem met uw Rolex Horlogeband. Wij nemen uw band graag onderhanden en bespreken graag met u de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij uw Rolex ook compleet reviseren. Bekijk hier  de mogelijkheden voor het reviseren van uw Rolex .

Neem geen onnodig risico in het repareren van uw horlogeband, laat alleen experts aan uw horlogeband werken. Horloge-reviseren heeft meer dan 20 jaar ervaring in het onderenhouden, reviseren en repareren van Rolex Horlogebanden.

Rolex horlogeband reparatie

Rolex Jubilee horlogeband

De Rolex Jubilee werd voor het eerst uitgebracht in 1945 ter viering van het 40 jarige Jubilee van Rolex en speciaal ontworpen voor de Rolex Datejust en in middels misschien wel de meest iconische horloge band. Ondertussen heeft horloge reviseren meer dan honderden Jubilee horlogebanden hersteld en geserviced. Maak gebruik van onze expertise om uw horloge er weer als nieuw uit te laten zien.

Rolex Oyster horlogeband

Voor uw Oyster gaan wij uiterst specialistisch te werk in het reviseren en onderhoud. Maak gebruik van onze expertise om uw horloge er weer als nieuw uit te laten zien, maar direct een afspraak of stel uw vraag via whatsapp. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden, herstellen, reviseren en repareren van Rolex Horlogebanden.

Rolex oyster horlogeband reparatie

(Te veel) Ruimte tussen de schakel van uw Rolex band

Door de loop van de jaren kan het zijn dat er (teveel) ruimte ontstaat tussen de schakels van uw Rolex horlogeband. In dit geval is het noodzakelijk om snel te schakelen en uw Rolex band te reviseren of te repareren. Graag onderzoeken wij vooraf welke stappen er genomen moeten worden. Te lang wachten kan leiden tot ernstige beschadiging van uw band en of horloge. Dat zou zonde zijn.

Rolex Horloge Reviseren Horlogeband

Afspraak voor onderhoud / revisie

Graag maken wij persoonlijk met u een afspraak om uw Rolex band te onderhouden. Neem contact op met ons via whatsapp of via het contactformulier. Graag helpen wij u verder met uw vraag.