Panerai Reviseren

crown

Panerai Reviseren

Panerai is een Italiaans luxehorlogemerk dat in 1860 is opgericht door Giovanni Panerai in Florence, Italië. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige horloges, waaronder horloges voor de Italiaanse marine. In de jaren 30 begon Panerai duikhorloges te produceren, die snel populair werden onder Italiaanse duikers.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde Panerai horloges aan de Italiaanse militairen en ook aan andere landen, waaronder Duitsland en Japan. Na de oorlog bleef het bedrijf horloges produceren voor de Italiaanse marine en andere militairen, evenals voor burgers.

In 1993 werd Panerai overgenomen door het luxegoederenbedrijf Richemont Group en begon het merk internationaal uit te breiden. Vandaag de dag is Panerai bekend om zijn hoogwaardige, iconische duikhorloges en andere luxehorloges. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid op de wereldwijde horloge markt en staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en innovatie.

Breitling revisie
vakmanschap2

Uw Panerai reviseren houdt uw horloge in topconditie

Een onderhoudsbeurt of revisie van een Panerai horloge omvat doorgaans een grondige inspectie en reiniging van het horloge, evenals de vervanging van eventuele versleten of beschadigde onderdelen. De specifieke taken en procedures die bij een onderhoudsbeurt horen, kunnen variëren afhankelijk van het specifieke horloge en de omvang van het benodigde werk. Hieronder volgt een uitgebreidere beschrijving van het proces:

  1. Demontage: Het horloge wordt zorgvuldig gedemonteerd om toegang te krijgen tot het uurwerk.
  2. Inspectie: Wij zullen elk onderdeel van het horloge inspecteren op slijtage of beschadiging, inclusief het uurwerk. Alle versleten of beschadigde onderdelen zullen worden vervangen.
  3. Reiniging: Alle onderdelen van het horloge worden gereinigd, inclusief het uurwerk. Het uurwerk wordt vaak ultrazuiver gereinigd om vuil, afval en oude smeermiddelen te verwijderen.
  4. Smeerbeurt: Het uurwerk wordt geolied met de juiste oliën en smeermiddelen om een vloeiende werking te garanderen. Wij zullen de smeermiddelen zorgvuldig aanbrengen op de verschillende onderdelen van het uurwerk, met behulp van gespecialiseerde gereedschappen en technieken.
  5. Vervanging van onderdelen: Alle versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen.. Dit kan onder andere de veer, de balans, de ontsnappingswielen en andere componenten van het uurwerk omvatten. Deze onderdelen worden apart in rekening gebracht.
  6. Samenbouw en testen: Het horloge wordt weer samengebouwd, en het uurwerk wordt getest om te zorgen dat het nauwkeurig en betrouwbaar loopt. Wij stellen het uurwerk af om te zorgen dat het binnen de specifieke toleranties loopt.
  7. Eindinspectie: Het horloge wordt gecontroleerd op algehele conditie en functionaliteit, en eventuele aanpassingen worden uitgevoerd.

Het is belangrijk om te vermelden dat de specifieke taken en procedures die bij een onderhoudsbeurt of revisie horen, kunnen variëren afhankelijk van het specifieke horloge en de omvang van het benodigde werk. Het is ook mogelijk dat extra taken of reparaties nodig zijn als problemen worden ontdekt tijdens het onderhoudsproces.

Breitling revisie