Audemars piguet reviseren

Audemars piguet reviseren

 

Audemars piguet reviseren houdt u horloge in topconditie

Alle onderdelen van uw Audemars Piguet horloge moeten in topconditie zijn om als één geheel te kunnen functioneren.  Een Audemars Piguet reviseren bestaat uit een aantal vaste routinematige checks. Zo wordt uw horloge nagekeken op onder andere de volgende onderdelen:

  • De pakkingen van uw Audemars Piguet: de pakkingen van een horloge zijn belangrijk met betrekking tot de waterdichtheid van het horloge. Pakkingen kunnen uitdrogen, waardoor de waterdichtheid in het geding kan komen.
  • Olie verversen: een complex geheel als een uurwerk dat bestaat uit radertjes, veertjes en andere bewegende onderdelen heeft olie nodig als smeermiddel. Na een aantal jaren wordt de kwaliteit van de olie minder, waardoor het uurwerk ‘harder’ moet werken. Dit werkt slijtage in de hand.
  • Vervangen/repareren van onderdelen: onderdelen kunnen onderhevig zijn aan slijtage. Onder Audemars Piguet reviseren valt ook het vervangen en repareren van onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Mochten zich andere problemen voordoen tijdens deze ‘APK van uw horloge’ dan worden deze uiteraard zoveel als mogelijk direct verholpen.

 

Audemars Piguet reviseren door Horlogereparatie West-Friesland

Mensen kiezen niet alleen voor Audemars Piguet reviseren, omdat het een mooi uurwerk betreft. Kostbaar is immers een relatief begrip en voor veel mensen heeft een horloge ook een bepaalde emotionele waarde. Stel dat u bijvoorbeeld een Audemars Piguet horloge van een dierbare hebt geërfd, die waarde is toch niet in geld uit te drukken? Het is echter wel reden genoeg om zo’n horloge netjes te laten onderhouden.

Dit onderhouden (reviseren dus) doe ik, Alexander Schutte, voor u met veel plezier en passie. Ik ben horlogemaker van beroep en bij mij is uw Audemars Piguet horloge in veilige en vertrouwde handen. Ik werk niet vanuit een atelier, omdat ik vind dat het vak van horlogemaker een ambacht is. Ik heb dan ook ‘gewoon’ een werkplaats, waar ik in alle rust en volledig geconcentreerd uw horloge nakijk en repareer.

Het is voor u een prettige gedachte dat u weet waar uw horloge is. Wanneer u uw horloge door uw juwelier laat reviseren, dan is de kans namelijk erg groot dat hij uw horloge ter reparatie opstuurt naar de fabrikant. U weet dan niet precies waar uw Audemars Piguet is en bovendien weet u niet exact welke werkzaamheden/reparaties er aan uw horloge zijn uitgevoerd wanneer u deze retour ontvangt. Horlogereparatie West-Friesland houdt niet van deze onduidelijkheid en vertelt u precies welk onderhoud is gepleegd en welke reparaties zijn uitgevoerd. Ook weet u precies of (en zo ja welke) er onderdelen zijn vervangen als u uw horloge weer in ontvangst neemt.

Wilt u ook uw Audemars Piguet laten reviseren door iemand die nog echt passie heeft voor het vak van horlogemaker? Kies dan voor Horlogereparatie West-Friesland!